Pozivi

JAVNI POZIV nezaposlenima za pohađanje besplatne obuke

Kandidati/kinje koji uspješno završe obuku i stručno osposobljavanje će dobiti akreditovano uvjerenje/certifikat

Eda – Agencija za razvoj preduzeća, Banja Luka, u ime Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Prnjavor, u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II) je objavila javni poziv za nezaposlena lica evidentirana pri Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske, za pohađanje besplatnih obuka.

Nezaposlena lica se mogu prijaviti za pohađanje sljedećih programa osposobljavanja:

  1. Obuka za rad u administraciji,
  2. Obuka za računovodstvo,
  3. Digitalni marketing (ostale IT obuke, u zavisnosti od mogućnosti organizacije)
  4. Obuka za CNC operatera,
  1.  Obuka za CNC programera,
  2. Obuka za zavarivača,
  3. Obuka za mesara.

Kandidati/kinje koji uspješno završe obuku i stručno osposobljavanje će dobiti akreditovano uvjerenje/certifikat.

Javni poziv sa detaljnim informacijama i prijavnim obrascem je dostupan ovdje.

Prijavljivanje: Popunjen obrazac je potrebno poslati najkasnije do 31. avgusta 2022. godine na mail eda@edabl.org, ili poštom/lično na jednu od sljedećih adresa: 1) Zavod za zapošljavanje Republike Srpske – Biro Prnjavor, Veljka Milankovića 31, 78.430 Prnjavor, 2) Eda – Agencija za razvoj preduzeća, Đure Jakšića 11, 78000 Banja Luka. Takođe, prijave su moguće i popunjavanjem online obrasca.

Dodatne informacije se mogu dobiti u Birou za zapošljavanje Prnjavor i Agenciji za razvoj preduzeća Eda, Banja Luka (kontakt osoba Jelena Prohaska, broj tel. 051/300-241, mejl: jprohaska@edabl.org.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Prnjavor čine sljedeći partneri: Eda – Agencija za razvoj preduzeća, Banja Luka, Opština Prnjavor, JU Zavod za zapošljavanje RS – Biro Prnjavor, JU Centar srednjih škola „Ivo Andrić“, Prnjavor, Trivas d.o.o. Prnjavor i Topling d.o.o. Prnjavor.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Prnjavor je jedno od 20 partnerstava uspostavljenih u BiH u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Evropska unija finansira s 4 miliona eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO). Ovaj projekat ima za cilj da kroz lokalna partnerstva za zapošljavanje doprinese poboljšanju zapošljavanja u lokalnim zajednicama i unaprijedi vještine i prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).

(Newipe/Eda)

Srodni artikli

Back to top button